u kunt contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Wat is een Smart Home?

De Smart Home oplossing van Sjovo Installaties staat niet gelijk aan ingewikkelde bedieningspanelen om uw verlichting in te schakelen. In tegendeel, het weet uit zichzelf wat te doen en voert zelf duizenden handelingen per jaar uit voor u en uw gezin. Het zorgt voor de verwarming, de verlichting, de zonwering en zoveel meer – dit alles volledig automatisch. Dit schenkt u meer tijd vrij voor uw familie, vrienden of gewoon tijd voor uzelf om te ontspannen.

In een smarthome kunnen veelgebruikte apparaten op afstand bieden worden of worden ze op de automatisch piloot geregeld, zodat het huis op de juiste momenten en op de gewenste temperatuur verwarmd wordt, de luchtkwaliteit optimaal is, verlichting automatisch aan- en uit gaat en de bewoners op elk moment via bewakingscamera’s kunnen zien hoe hun huis er bij staat en wie er aanbelt aan de deur. Sensoren dienen als de zintuigen van een smarthome en sturen via een basisstation actoren aan of geven informatie door aan de gebruiker via een applicatie of spraakbestuurde assistent.

Intelligente verlichting in uw huis

Stelt u zich eens voor dat u niet langer hoeft na te denken over het in- en uitschakelen van de verlichting thuis. U kunt het bedienen terwijl u comfortabel op de bank zit, zonder een smartphone bij de hand of zelfs als u niet thuis bent.

Gebruik het potentieel van verlichting, ontdek hoe licht de juiste stemming creëert voor elke situatie.

Smart verwarming de perfecte atmosfeer in uw huis

Kom thuis van het werk of vakantie naar een prettig verwarmd huis, gevuld met frisse, niet te droge lucht. Gebruik tijdschema’s en pas de verwarming aan naar de behoeften van uw gezin, op elk moment van de dag en tijdens elk seizoen.

Bestuur de ventilatie en verwarming op afstand en wees voorbereid op elke situatie.

Een veilig huis is het allerbelangrijkste

Het gevoel van veiligheid is het kostbaarste dat we onszelf en onze geliefden kunnen bieden. Als ons huis veilig is, kunnen we genieten van de tijd die we doorbrengen in de familiekring, onze passies ontwikkelen en rusten.

Zorg ervoor dat er geen reden is om u zorgen te maken over uw veiligheid en slaap gerust.

Het meest waardevolle beschermen

In noodsituaties denken we natuurlijk allereerst aan onze dierbaren, aan de vraag of ze veilig zijn. Maar laat zorgen over de gezondheid van uw gezin en voor uw bezittingen niet uw dagen beheersen. Dankzij ons smart home systeem kunt u er zeker van zijn dat u steeds alert bent omdat uw huis onmiddellijk zal reageren op elk mogelijk gevaar.

Moeiteloos
poorten en rolluiken bedienen

Stelt u zich eens voor dat u niet elke keer de hekken hoeft te sluiten of de rolluiken in het hele huis hoeft dicht te doen wanneer u gaat slapen of weggaat.

Profiteer van het potentieel van uw domotica-apparaten en zie hoe handig het is als alles vanzelf gaat.

apparaten die weten wat te doen

Laat de apparaten in uw huis voor u denken wanneer u het nodig hebt, maak uw leven gemakkelijker en verbeter uw humeur.

Een sfeervol thuis aan u aangepast

Een aparte ruimte voor alle gelegenheden is misschien een goede idee, maar niet iedereen houdt van dit soort extravagantie. Uw woonkamer kan een ideale plek zijn voor een verjaardagsfeestje, een romantisch avondje voor twee of ook een feestje met lekker dansen met vrienden. Als u voor de juiste stemming zorgt, verandert het interieur en past zich aan bij de omstandigheden.

Wij laten u zien hoe u de perfecte sfeer creëert voor ontspanning, plezier en elke andere situatie. Ontdek het potentieel van uw interieur!

Het hele jaar dooreen prachtige tuin

Geniet van uw tuin in al zijn pracht zonder onnodige moeite. Zorg voor elke hoek, pas de frequentie aan van het grasmaaien en water geven aan de weersomstandigheden, het jaargetijde en de eigenschappen van uw beplanting.

Ontspan omringd door uw lievelingsplanten in een aangenaam verlichte en veilige tuin waar alles vanzelf gaat.