domotica

Fibaro

Domotica (ook wel huisautomatisering of smart homes genoemd) is het toepassen van elektronica en huisnetwerken ten behoeve van de automatisering van processen in en om een woning, een kantoor of een klein bedrijf. Het woord "domotica" is een samentrekking van domus (huis in het Latijn) en het achtervoegsel -tica dat lijkt te duiden op 'toegepaste wetenschap'. Men komt het achtervoegsel ook tegen in de hedendaagse begrippen informatica, telematica en robotica.

Een definitie van domotica is: De integratie van technologie en diensten, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven.[1] Bij domotica draait het dus niet alleen om integratie van techniek en bediening in de woning, maar ook om de dienstverlening van buitenaf naar de woning.

Domotica houdt in dat sensoren instaan voor de bediening van actuatoren door tussenkomst van een processor of controller of computer. Domotica zijn de mogelijkheden van de industriële bedrijfsautomatisering toegepast op een woning.

Gecertificeerd installateur

Sjovo installaties is gecertificeerd installateur voor de producten en oplossingen van FIBARO.

FIBARO is een internationaal merk dat oplossingen ontwikkeld voor draadloze gebouw- en huisautomatisering. Het FIBARO systeem wordt al in zes continenten gebruikt en is uitgegroeid tot één van de meest geavanceerde draadloze smart home systemen ter wereld.

Een smart home is een plaats waar verschillende apparaten zelfstandig met elkaar communiceren. Een systeem waarin apparaten van verschillende fabrikanten naadloos met elkaar samenwerken. Dit stelt u in staat om verschillende oplossingen vanuit één systeem te beheren. Bijvoorbeeld: verlichting, verlichting, rolgordijnen, HVAC, alarm-, bewaking- of bewateringssystemen. Bovendien kunt u het huis overal ter wereld beheren.

Een breed product portfolio en de uitgebreide mogelijkheden van het FIBARO systeem bieden oplossingen om het comfort en de veiligheid te verhogen en energie te besparen. Ze veranderen uw huis in een vriendelijke omgeving die voldoet aan de behoeften van uw gezin.

wereldwijde vertegenwoordiging
eigen ontwerp, ontwikkeling & productie in Europa
meer dan 150 geregistreerde industriële ontwerpen en patenten
een breed portfolio bestaande uit slimme producten en software
honderden plugins en integraties met apparaten van fabrikanten zoals: Google, Apple Amazon, Bose, Sonos, Samsung, D-Link, Yamaha, Philips en Danalock

ONTDEK FIBARO SMART HOME

VEILIGHEID

Met FIBARO weet u altijd wat er bij u thuis gebeurt. Het systeem brengt u op de hoogte van incidenten en reageert onmiddellijk – bijvoorbeeld door het sluiten van de elektroklep om lekkage te voorkomen, of door een alarm te activeren wanneer beweging wordt gedetecteerd. FIBARO beschermt en zorgt voor uw huis.

COMFORT

FIBARO smart home biedt u meer comfort en helpt u in het dagelijks leven. Bedien eenvoudig verschillende oplossingen zoals verlichting, rolgordijnen, HVAC, alarm-, bewaking- of watersystemen. Alles is te bedienen met één druk op de knop, een handgebaar of een spraakcommando. Bovendien kunt u overal ter wereld uw huis controleren en bedienen.

BESPAREN

Met FIBARO kunt u het actieve energieverbruik monitoren. Het helpt u geld en tijd te besparen door de lichten in kamers uit te schakelen of de temperatuur automatisch aan te passen aan ieders behoeften. Het systeem is budget- en milieuvriendelijk.
Slimme woning in gebruik

 

 

WAAROM FIBARO

 

 

DRAADLOOS

Een volledig draadloos systeem is uitermate geschikt om stapsgewijs een slimme woning te bouwen, zonder ingewikkeld renovatiewerk of aanpassingen aan de elektrische installatie. De FIBARO apparaten communiceren middels het Z-Wave protocol, een stabiel en beveiligd mesh netwerk.

Toegang op afstand

Met de Home Center app kunt u voortdurend in contact zijn met uw huis. Controleer de status van uw apparaten en bedien uw huis overal ter wereld. Een internetverbinding is het enige wat u nodig heeft om uw woning in de gaten te houden.

Modulair

FIBARO biedt een breed scala aan smart home producten en mogelijkheden. Draadloze technologieën maken het mogelijk om zonder beperking sensoren, modules, schakelaars en andere slimme apparaten in uw huis, garage en tuin op afstand te bedienen en te monitoren. Het is de perfecte oplossing als u van plan bent om uw systeem geleidelijk aan uit te breiden.

Installaties

Met ons heeft u een flexible en betrouwbare partner gekozen. Wij zijn thuis in de wereld van slimme woningen en helpen graag bij de keuze voor een goed product als FIBARO.

Advies

Wij komen graag bij jou langs op locatie om een op maat advies te geven over de mogelijkheden van FIBARO in combinatie met jouw wensen.

officieel installateur

android

Fibaro kan zowel op android als IOS

Gecertificeerd

Wij van Sjovo installaties verkopen, installeren en programmeren fibaro voor u.

IOS

Fibaro kan zowel op android als IOS

Our Projects

Our Projects

About Us

About Us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean fermentum risus id tortor. Fusce suscipit libero eget elit. Integer imperdiet lectus quis justo. Etiam bibendum elit eget erat. Praesent vitae arcu tempor neque lacinia pretium. Maecenas libero. Sed elit dui, pellentesque a, faucibus vel, interdum nec, diam. Phasellus faucibus molestie nisl. Integer lacinia. Etiam quis quam. Nunc tincidunt ante vitae massa.

Morbi imperdiet, mauris ac auctor dictum, nisl ligula egestas nulla, et sollicitudin sem purus in lacus. Mauris tincidunt sem sed arcu. Maecenas ipsum velit, consectetuer eu lobortis ut, dictum at dui. Nulla est. Nullam feugiat, turpis at pulvinar vulputate, erat libero tristique tellus, nec bibendum odio risus sit amet ante. Fusce suscipit libero eget elit. Curabitur sagittis hendrerit ante.

Testimonials

Testimonials

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo ipsum dolor sit amet
Amanda Lee
Ceo & Founder Crix
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo ipsum dolor sit amet
Adam Cheise
Head Of Sales , Intel

From Our Blog

From Our Blog

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Contact Us

Contact Us

Our Hours

MON-FRI 09:00 – 19:00

SAT-SUN 10:00 – 14:00

Location

887 Myrtle Dr. 
Bronx, NY 16544

Contact Us

Phone : + 1 800 755 60 20

Email : contacts@company.com

Follow Us