domotica

Fibaro

Domotica (ook wel huisautomatisering of smart homes genoemd) is het toepassen van elektronica en huisnetwerken ten behoeve van de automatisering van processen in en om een woning, een kantoor of een klein bedrijf. Het woord “domotica” is een samentrekking van domus (huis in het Latijn) en het achtervoegsel -tica dat lijkt te duiden op ’toegepaste wetenschap’. Men komt het achtervoegsel ook tegen in de hedendaagse begrippen informatica, telematica en robotica.

Een definitie van domotica is: De integratie van technologie en diensten, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven.[1] Bij domotica draait het dus niet alleen om integratie van techniek en bediening in de woning, maar ook om de dienstverlening van buitenaf naar de woning.

Domotica houdt in dat sensoren instaan voor de bediening van actuatoren door tussenkomst van een processor of controller of computer. Domotica zijn de mogelijkheden van de industriële bedrijfsautomatisering toegepast op een woning.


wikipedia

Sjovo Installaties BV is een toonaangevend bedrijf op het gebied van smart home oplossingen. Zij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van technologieën die het leven van mensen vergemakkelijken en verbeteren. Het bedrijf is trots op het feit dat zij fibaro gecertificeerd zijn.

Fibaro is een wereldleider op het gebied van smart home technologieën en staat bekend om hun hoge kwaliteit producten en uitstekende service. Het bedrijf heeft een uitgebreid aanbod van producten, waaronder sensoren, schakelaars en beveiligingsapparatuur, en biedt een eenvoudige en intuïtieve interface voor het beheer van een smart home.

Sjovo Installaties BV is trots op het feit dat zij fibaro gecertificeerd zijn, wat betekent dat zij op hoog niveau getraind zijn in het installeren en onderhouden van fibaro-producten. Dit geeft klanten de zekerheid dat zij altijd de best mogelijke service en ondersteuning krijgen wanneer ze een smart home willen realiseren met fibaro producten.

Dankzij de combinatie van de expertise van Sjovo Installaties BV en de kwaliteit van fibaro producten kunnen klanten rekenen op een smart home-oplossing die is aangepast aan hun specifieke behoeften en wensen. Of het nu gaat om het verbeteren van de energie-efficiëntie, het toevoegen van extra beveiliging of het vergemakkelijken van dagelijkse taken, Sjovo Installaties BV en fibaro bieden de oplossing.

Kortom, als u op zoek bent naar een smart home-oplossing die is aangepast aan uw specifieke behoeften en wensen, dan is Sjovo Installaties BV de ideale partner voor u. Dankzij hun fibaro-certificering kunt u rekenen op uitstekende service en ondersteuning, en op een oplossing die is afgestemd op uw specifieke wensen en eisen.

officieel installateur

Fibaro installateur

android

Fibaro kan zowel op android als IOS

Gecertificeerd

Wij van Sjovo installaties verkopen, installeren en programmeren fibaro voor u.

IOS

Fibaro kan zowel op android als IOS

Our Projects

Our Projects

About Us

About Us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean fermentum risus id tortor. Fusce suscipit libero eget elit. Integer imperdiet lectus quis justo. Etiam bibendum elit eget erat. Praesent vitae arcu tempor neque lacinia pretium. Maecenas libero. Sed elit dui, pellentesque a, faucibus vel, interdum nec, diam. Phasellus faucibus molestie nisl. Integer lacinia. Etiam quis quam. Nunc tincidunt ante vitae massa.

Morbi imperdiet, mauris ac auctor dictum, nisl ligula egestas nulla, et sollicitudin sem purus in lacus. Mauris tincidunt sem sed arcu. Maecenas ipsum velit, consectetuer eu lobortis ut, dictum at dui. Nulla est. Nullam feugiat, turpis at pulvinar vulputate, erat libero tristique tellus, nec bibendum odio risus sit amet ante. Fusce suscipit libero eget elit. Curabitur sagittis hendrerit ante.

Testimonials

Testimonials

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo ipsum dolor sit amet
Amanda Lee
Ceo & Founder Crix
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo ipsum dolor sit amet
Adam Cheise
Head Of Sales , Intel

From Our Blog

From Our Blog

Sorry, we couldn’t find any posts. Please try a different search.

Contact Us

Contact Us

Our Hours

MON-FRI 09:00 – 19:00

SAT-SUN 10:00 – 14:00

Location

887 Myrtle Dr. 
Bronx, NY 16544

Contact Us

Phone : + 1 800 755 60 20

Email : contacts@company.com

Follow Us

Facebook


Twitter


Google-plus


Youtube